https://sk.puren.info/novinky-sk/novinky/article/dulezite-informace-o-dostupnosti-pu-izolacnich-hmot-192/
NOVINKY
 

Novinky

05/12/17 14:15

Důležité informace o dostupnosti PU izolačních hmot

Dámy a pánové,
vážení zákazníci,

v uplynulých týdnech jsme Vás již informovali o obecně omezené dostupnosti suroviny (MDI) nezbytné pro výrobu tvrdé polyuretanové pěny.

Dne 25. dubna 2017 (jak jste mohli dovědět i z tisku) oznámil hlavní dodavatel surovin, že v důsledku nečekaného výpadku výrobního zařízení na zpracování MDI vlivem zásahu vyšší moci bude moci dodávat pouze v omezeném množství, což bude mít dopad nejen na společnost puren gmbh, ale i na ostatní firmy v oboru. Již napjatá situace s dodávkami surovin se natolik vyostřila, že některé firmy v oboru musely radikálně omezit dodávky.

Také pro nás je tato situace na trhu se surovinami nezbytnými pro výrobu tvrdé polyuretanové (PU) pěny naprosto neobvyklá a nepředvídatelná. V důsledku ní jsme dostali neobvykle velké množství objednávek na PU izolace. Bohužel, nevidíme aktuálně žádnou možnost, jak pokrýt tuto nečekaně vysokou poptávku a množství objednávek. Nemůžeme bohužel předvídat, zda nám naši dodavatelé dodají surovinu MDI v obvyklém rozsahu.

Proto Vás žádáme o pochopení, pokud budeme muset některé nové objednávky odmítnout. Kromě možného zpoždění dodávky, nemůžeme také vyloučit delší dobu zpracování při realizaci nabídek a potvrzování objednávek.

Je nám líto, že dochází k těmto okolnostem a budeme se snažit snížit jejich dopad na Vás na minimum. Velice Vám děkujeme za pochopení a za Vaši podporu. Samozřejmě Vás budeme o celé záležitosti s nedostatkem surovin i o aktuální dostupnosti zboží i nadále informovat.

Pokud potřebujete další informace obraťte se prosím na Vaši kontaktní osobu nebo na vedoucího pracovníka prodeje. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další úspěšnou spolupráci.

S pozdravem

puren gmbh

Dr. Andreas Huther
(jednatel)

puren gmbh
Rengoldshauser Str. 4
88662 Überlingen
Deutschland

Tel: +49 (0)7551 / 80 99 0
Fax: +49 (0)7551 / 80 99 20